2 bedroom Apartment for sale in Salema, Vila do Bispo

Property For Sale in Vila do Bispo Portugal

Apartment for sale in Salema, Vila do Bispo


Fraai 2 slaapkamer appartement met gemeenschappelijk zwembad op minder dan 1 minuut wandelen van het fraaie witte strand van Salema

  • 2 bedrooms
  • 2 bathrooms
  • 1,282m² of land
  • 94m² of living area
  • shared swimmingpool
  • constructed in 2005
  • mountain views

245,000 EUR
217,119 GBP*


General Property Description

Dit appartement is gelegen aan de Rua das Pescadores welke de meest karakteristieke straat van het plaatsje is. Dit ruime appartement is geschikt voor permanente bewoning maar ook om te verhuren op weekbasis. Het appartement is onderdeel van 2 onafhankelijke blokken die samen een gemeenschappelijk zwembad hebben. Belangrijk is het feit dat onder het blok en grote gemeenschappelijke garage is met een privé parkeerplaats en een bergruimte. Het appartement heft een groot terras waarvan een deel is dichtgemaakt en nu een serre of winterkamer is geworden. Salema ligt ongeveer 20km. ten westen van de grootste plaats van de westelijke Algarve, Lagos, de stad van de ontdekkingsreizen. Het plaatsje kent vele goede restaurants en bars.

Property Layout

De ingang is vanaf de hal op de begane grond. Deze geeft tevens toegang tot het zwembad met terrasen en de garage. De ruime woon- eetkamer met open en volledig geoutilleerde keuken heeft toegang tot het overdekte terras en de gang naar de slaapkamers. De 1e slaapkamer met mooie badkamer heeft op dit moment 3 enkele bedden. De 2e slaapkamer is ook en-suite en heeft een dubbelbed..

Property Extras

Het appartement is uitgerust met centrale verwarming en heeft ook airco in de woon en een slaapkamer. U loopt de deur uit en het strand met de boulevard is minder dan 100m. van de voordeur. Het is een ideaal appartement om te verhuren. Op dit moment zijn er 5 slaapplaatsen maar dat kan uitgebreid worden tot 6 of 7 d.m.v. een bed-sofa te plaatsen in de woonkamer. Het appartement wordt bijna volledig gemeubileerd verkocht. De kosten van het condominium (V.v.E) bedraagt ongeveer € 1.000 p/j.

Property Email Notification

Want us to notify you when we have a new property matching your criteria in our books? If so let us know what you are looking for by registering for our property email notification.

Login


Keyword Search

Location Map of Salema in the Algarve, Portugal

Also view Map of Portugal
* GBP rates are indicative only. Rate last updated on 26/10/2017.
Apartment reference: 107-AAD
All listed properties on sale by Government Licensed Real Estate Agent
Copyright © 2019 Algarve Real Estate. All Rights Reserved.