1 bedroom Apartment for sale in Praia da Luz, Lagos

Property For Sale in Lagos Portugal

Apartment for sale in Praia da Luz, Lagos


De baai van Praia da Luz
Zuidzijde van het gebouw
Straat aan de westkant
Hal met 2 liften
Plattegrond
Woonkamer
Slaapkamer
Keuken
Badkamer
Terras
De kerk van Praia da Luz
Praia da Luz

T1 apartment met fantastisch uitzicht op de baai van Praia da Luz.

  • 1 bedroom
  • 1 bathroom
  • 1,250m² of land
  • 57m² of living area
  • constructed in 1983
  • sea views
  • Energy label: E

125,000 EUR - SOLD
114,238 GBP*


General Property Description

Dit appartmentenblok vormt in feite het kloppend hart van Praia da Luz, voorheen een oud vissersplaatsje maar nu een bruisende badplaats en geliefd bij toeristen en waar veel buitenlanders hun vakantiehuis of 2e woning woning hebben. In totaal zijn er ongeveer 50 units met o.a. 7 winkels op de b.g.g. waaronder bars, restaurants, eenbank en een makelaar. Dan zijn er 4 verdiepingen allen met tussen de 10 en 5 appartementen. Op de 5e verdieping is nog 1 penthouse.

Property Layout

De ingang is aan de westkant van het gebouw. In de hal 2 (nieuwe) liften. Dit appartment ligt op het oosten en heeft een zeer fraai uitzicht over Praia da Luz met zijn mooie zandstrand en de befaamde Rocha Negra (de zwarte rots). Dit appartement op de 4e verdieping bestaat uit een woonkamer van 6,5m x 3,5m. De slaapkamer meet 4,0m x 2,5m. Beiden hebben toegang tot een klein balkon waar een tafel en 2 stoelen kunnen staan. De keuken is ongeveer 3,0m x 2,4m en de badkamer 2,20m x 2,0m. De slaapkamer heeft een inbouwkast en in de gang nog een opbergkast.

Property Extras

Het gebouw dateert uit 1983 en de verkopers zijn de erfgenamen van de 1e eigenaar. In feite dient het hele appartement gemoderniseerd te worden; nieuw keuken, badkamer, vloeren etc. De staat van onderhoud van het gebouw is redelijk. De voorkant (westen) is geverfd, de achterkant (oosten) is mogelijk volgend jaar aan de beurt. In het appartement een aantal meubelen. De jaarlijksre kosten van de vereniging van huiseigenaren bedraagt ongeveer e 300 p/j. Éénmaal opgeknapt leent het zich uitermate goed voor korte of langere ternijn verhuur. De ideale plek voor verhuur met op strand en de boulevard van Luz op 300m. en de supermarkt (Spar) op minder dan 100m. loopafstand.

Property Email Notification

Want us to notify you when we have a new property matching your criteria in our books? If so let us know what you are looking for by registering for our property email notification.

Login


Keyword Search

Location Map of Praia da Luz in the Algarve, Portugal

Also view Map of Portugal
* GBP rates are indicative only. Rate last updated on 27/12/2020.
Apartment reference: 118-AAD
All listed properties on sale by Government Licensed Real Estate Agent
Copyright © 2021 Algarve Real Estate. All Rights Reserved.