2 bedroom Apartment for sale in Lagos

Property For Sale in Lagos Portugal

Apartment for sale in Lagos, Lagos


Blauwe luchten
Het gebouw
Dubbele parkeerplek + afgesloten bergruimte
Overzicht woonkamer
Privé dakterras van bijna 120 m2
Centraal stofzuigersysteem
Televisiekamer
Keuken met granieten blad
Gast slaapkamer
Woonkamer
En-Suite badkamer
2e badkamer
Ouderslaapkamer
Uitzicht van dakterras
Appartement + ingang parkeergarage
Appartement op bovenste (2e) verdieping

Zeer fraai 2 (oorspronkelijk 3) slaapkamer appartement op de bovenste verdieping met privé terras en inwendige parkeergarage en berging, Heeft als vergezicht de stad en de zee.

  • 2 bedrooms
  • 2 bathrooms
  • 1,131m² of land
  • 177m² of living area
  • constructed in 2003
  • sea views
  • Energy label: C

295,000 EUR - SOLD
261,429 GBP*


General Property Description

Dit appartement is gelegen in de Urbanisatie van Cerro das Mos, een geliefde residentiële woonwijk. Naast de vele villas zijn er een aantal appartementengebouwen. Er zijn veel winkels, supermarkten, restaurants en bars op loopafstand
Dit ruime appartement had oorspronkelijk 3 slaapkamers maar tijdens de bouw is 1 slaapkamer bijgevoegd aan de woonkamer, waardoor deze nu zeer ruim is. Meer dan geschikt voor permanente bewoning maar ook om te verhuren op weekbasis. Het appartement is gelegen op de 2e en laatste verdieping en wordt bereikt d.m.v. een lift. Dit appartement heeft naast een groot terras voor de woonkamer ook een groot privé dakterras van bijna 120m2! Belangrijk is ook het feit dat er onder het blok een grote gemeenschappelijke garage is met een privé parkeerplaats en een bergruimte.

Property Layout

Entree met toegang tot keuken en grote woonkamer. Vanuit de woonkamer geeft de gang met inbouwkast toegang tot 2 ruime slaapkamers, waarvan de ouder slaapkamer een en-suite baskamer heeft. Beide hebben inbouwkasten en spiegelwanden. De 2 e badkamer heeft een inloopdouche.
Terras op het zuiden vanuit de woonkamer d.m.v. 3 schuipuien

Property Extras

Het appartement is uitgerust met centrale verwarming in alle vertrekken (gasketel van Chaffoteaux & Muray) en heeft daarnaast ook airco (Samsung) in de woon en de ouderslaapkamer. De keuken is fraai geoutilleerd met granieten werkbladen. Het heeft een kookeiland en afzuiginstallatie en kookplaat (infrarood). Het appartement wordt bijna volledig gemeubileerd verkocht. De kosten van het condominium (V.v.E) bedraagt ongeveer € 65 p/m. Met de trap bereikt u het fantastische (privé) dakterras van bijna 120m2. Onder het gebouw een inpandige garage met 2 parkeerplekken en een afgesloten berging. Misschien de mogelijkheid tot overname van een auto.

Property Email Notification

Want us to notify you when we have a new property matching your criteria in our books? If so let us know what you are looking for by registering for our property email notification.

Login


Keyword Search

Location Map of Lagos in the Algarve, Portugal

Also view Map of Portugal
* GBP rates are indicative only. Rate last updated on 26/10/2017.
Apartment reference: 109-AAD
All listed properties on sale by Government Licensed Real Estate Agent
Copyright © 2019 Algarve Real Estate. All Rights Reserved.